2015. okt. 28.

Blogajánló 8# - Born to die

Öhm sziasztok drágaságok! ^^
Meghoztam életem első blogajánlóját, melyet Miranda nyert a blogversenyen.


Miranda O. Connor. Egy név, melyet a bloggerek nagy része nagyon jól ismer. És nem akármelyik blogja, amiről híres, hanem a legelső befejezett története, méghozzá a Born to die, amit oly sokan már jól ismerhetünk. Ha valaki valami csoda folytán mégsem hallott volna róla egyáltalán, be is linkelem: http://mira-borntodie.blogspot.hu/
Nos, most már mindenki, aki olvassa az ajánlómat, tényleg megbizonyosodhat róla, hogy létezik ez a nem igen hepi blog, és tényleg eléggé népszerű.
Hihetetlen, hogy manapság létezik olyan blogíró, aki ilyen szépen fogalmazza meg mondanivalóját, mint ez a csodálatos, és hihetetlenül fiatal lány. Gyönyörűen szedi mondatokba, megfelelő hosszúságú részekbe, amit tudatni szeretne az olvasókkal.
A történet valójában egy American Horror Story fanfiction, amit szintén sokan ismerhettek. Alapvetően nem olvasok sok blogot, és fanfictiont sem, mert nem nagyon ismerem a filmeket, amikről írják, de ez a blog egyszerűen megfogott. Mostanában eléggé népszerű a depressziós lányokról szóló blogok, szinte szardellapasztaként nyomják a blogos csoportokba, viszont ez a blog valahogy teljesen más. Ez nem az a népszerűségből indított depiskislányvágomakezemet központú történet. Sablonosnak sem mondanám, hiszen ez volt az első AHS fanfiction, és talán nem az első, de az első és talán-talán egyetlen (azok közül, amiket ismerek) sikeresen megírt depressziós történet.
Nem vagyok az az áradozós típus, de Miranda sem véletlenül egy híres bloggerina. Olyan csodálatosan önti ki gondolatait, hogy az már tényleg valami hihetetlen. Tényleg a legnépszerűbb, és a legjobb íróink között tudatjuk, de az biztos, hogy a korosztályában elérte a maximumot. Komolyan mondom, ez a lány valami csodálatos. Életszerűen írja le a főszereplő antiszociális lány gondolatait, és teljességgel átélhető a sötétlila mély dizájn mellett.
Tehát, akinek már elege van a boldog, happyendes történetekből, és valami olyan történetre vágyik, ami mély hangvételű, de mégsem sablonos, az jó helyen keresgél. Akit érdekel egy csodálatosan borzalmas szerelem (természetesen jó értelemben), gyönyörű fogalmazási készségű írónő, és egy egyedi alaptörténet, ami mégis egy fanfiction, annak is itt a helye.
Nem mondom, mert nem is mondhatom, hogy mindenkinek ajánlom, de mégis kellene ezt tennem, mivel Miss O. Connor szóhasználata megegyezik a mennyország összes angyalával és ördögével, fogalmazása csodás, a szereplők kidolgozása pedig nehezen felülmúlható. Abbahagyhatatlan történet, amelyről minden olvasója áradozik, ami sokaknak felkeltheti az érdeklődéseit. Hozzáteszem, hogy én általában a mámoros, szerelmes fantasy történeteket szeretem, de ez mégis magával ragadott még engem is.

Cső, Leona voltam.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm a blogajánlót, rettenetesen jól estek a szavaid! Még egyszer nagyon szépen köszönöm és további sikeres munkát kívánok! :)❤xx
    M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! :)
      A könyvborítódat is hamarosan elkészítem :D

      Törlés

Anaya zatracone-dusze